Tuesday, August 22, 2006

Forlovertur og bursdagsoverraskelse for Hanne Marte

Dette må du love å ikkje fortelle til Hanne Marte viss du treffer hu med det første. Turen skal nemlig vere ein overraskelse. Og skulle det skje at hu får vite det, må hu i alle fall ikkje få vite kor turen går...

Slik var i alle fall planen, men ivrige sjeler (skal ikkje nemne namn)klarte ikkje å holde på denne hemmeligheten, så nå veitt Hanne Marte heile turopplegget. Det gjer eigentleg ikkje så mykje, for nå kan ho i det minste gå og glede seg te kanotur samen med Ane Marie (hennar forlovar), Kjartan (Ole sin forlovar) og underteikna.

Gledar meg stort til å reise på tur der menyen framleis er hemmeleg, og der me får feire både Hanne Marte sin gebursdag og 1 års jubileum for forholdet til Hanne Marte og eg. Sist men ikkje minst, blir det topp at Kjartan og Ane får møte kvarandre før bryllupet. Slik kan me forhindre to flaue og raudsprengte unge vaksne gåande bak oss i kyrkja på veg ut frå kyrkja 14.juli 2007.

Ole Terje

4 comments:

ane marie said...

Uffamei... Ja sånn kan det gå... Så snilt av deg å ikke nevne navn da! Det hadde jo vært litt kjipt for syndebukken liksom.. Men vi er kjempespente på menyen altså! :P

Neida vi skal prøve å ta oss godt ut bak dere ned kirkegangen.. Skal prøve å ikke ta over showet liksom.. :P

Siri og Eirik said...

Dokke får ha en riktig fin kanotur. Flott med ny bryllupsblogg.

Øyvind said...

Korleis hadde dokke det på kano tur?

Familien Sukka said...

ska oppdatere snart... Men, kan jo røpe at det var utrulig kjekt, og at Kjartan e med på tanken om å pynte Renaulten rektig så fin:)