Tuesday, September 22, 2009

Konfirmantleir

I helga va det årets største happening for konfirmantane i Eidsvåg kirke: konfirmantweekend! Over 100 konfirmanta, 20 ledarkursdeltakarar og ledarar i tillegg var samla på Dyrkolbotn, so det blei en god gjeng! Men FOR EN GJENG sei ej bære! Utrulig å ha so monge kjekke ungdomma samla på en plass altså! Alle sang ivrig med på songane, var heilt stille under undervisninga og vi hadde ingen store problem, og heller ikkje altfor masse nattevåk...kjekt å få vere med på slike ting! Sondre og ej reiste opp laurdagen og blei til søndagen...det var i grunnen nok for Sondre sjøl om han digga å vere midtpunktet. Kjekt at det går an å ta han med på slike ting!:)

Ellers so he vi fått oss nytt kamera...det andre va ødelagt, so da e det genialt med supersikring. So da la vi litt penga i mellom og kjøpte oss rett og slett eit speilrefleks...FORNØGDE med det!:)

I kveld fe ej besøk av en hærlig Divisi-gjeng...då skal vi øve til oktobersamlinga vi skal ha med vår nye dirigent! Det blir spennande!:) Ha ei nydelig veke alle samen!! Kan forresten anbefale gode tura ut i ruskeveret, da e det so ekstra deilig å kome inn igjen til det gode, varme huset!:)
Ole og to av medledarane

Trekking av bil under sporløp...kven får bilen raskast opp bakken??

Nydelige guten vår!

Ei lydhør forsamling!

Familietreff på leir;)

Sondre og tante Silje kosa sej ute!

No comments: