Thursday, December 17, 2009

Adventstid

"Deilig med ferie..." (sitat: Ole)...Oppvaskmaskina er i full gang, klesvask nr 5 på to dagar er akkurat lagt saman, julegåvene er kjøpt og levert, bilen er pakka, og vi sit no å nyt kvelden...alt er klart for juleferien!! I morga tidlig set vi kursen mot Kvilldal, der vi skal nyte gode og kalde dagar fram til kvelden 3.juledag. Då reiser vi nordover for å feire Silje og Helge på nyttårsaftan! Vi skal med andre ord ha oss ein heil del hærlige fridagar, og vi GLEDAR oss!!

Men jammen meg har vi hatt ei god adventstid også! Den begynte med ei korturnehelg med CD-innspeling for min del, mens karane reiste på besøk til fam. Moi på Karmøy. Det blei eit treff med farmor og farfar også då. Stor stas for alle:) Heile gjengen, inkludert tante Anna og Moste Guri, kom på julekonserten vår, så det var veldig kjekt! Ei veldig fin helg for heile familien!

Forrige tirsdag inviterte vi gatetunet vårt på adventsstund...det må bli ein tradisjon! Kjempekoslig å samle naboane til god prat, leiking, kaffi og baking for dei som ville det:) Det er 4 gutar i tunet mellom 10 veke og 2,5 år, så det er kjekt! Den nye Morvikgjengen kanskje?!;)

Sondre var klar for litt baking, tolmodigheta varte ei stund i alle fall;)


I dag var Sondre og eg i Salem på julefest. Julefortelling/skodespel, graut, gang rundt juletreet og masse folk!! Det er veldig kjekt å sjå Sondre i samspel med andre ungar no, han er ein snill gut! Og så synest han det er heilt supert med nye leiker!! Så han er i sitt ess når han får suse rundt på golvet i fri leik!:)


Ny rekord på Salem Åpen Barnehage!:)


Så tok vi turen bort til asylet for å feire Helge som blei 25 år i dag!! Gratulerer!!:) Rummikub, god lunch og kake stod på menyen, kjekt!:)


Sondre blei litt trøtt etterkvart;) hehe, sjekk den sovestilen!!! Hærlig:)


Da vil vi ønske alle saman ei fortsatt god adventstid, og ei velsigna god jul visst vi ikkje oppdaterer før den tid!:)2 comments:

Marit and Bjørn Tore said...

Fredfull og god jul til dåke alle 3!!
Klem frå Marit-i-nord!

Anonymous said...

God jul te dåkke alle 3!