Tuesday, September 09, 2008

Kjekkasen vår...

...he blitt 3 veke og 2 daga! Det e heilt utrulig å sjå på utviklinga! Frå å sovidt kunne klare å halde auene opne i nokre få sekund, so kan vi no ha lange gode stunde med han der vi kommunisera på baby-måta. Han e so skjønn, og våre hjerte smelta max når han smila til oss! Rart, men også veldig naturlig at vi e foreldra hass...kjekt e d i alle fall! Og han søve godt om nettene bortsett frå når han våkna for å få mat (1-2 gonga per natt), so det e vi sove-foreldra veldig glad for!;) hehe...Alltid kjekkast med bilde, so da stoppa ej skrivinga no;)

Sondre prøve sej på ett lite smil, men e litt skeptisk til den svære linsa so e retta mot han!

Sondre he fått sine fyrste ski!! Faktisk bestefaren til Ole so he laga dei, og han døde for fleire år sia, so det va veldig stas å få dei skia av tante Anna!! Han skal tidlig krøkast!;)

Fotballspelar og høddsupporter e han visst også klar for å bli...Blir spennande å sjå!!

Og so litt trening på magen...ingen fred å få her i gården nei! Men han lika det ei stund i alle fall!


Og so litt gåtrening...;) hehe...bære so det e sagt so søve/ete/kosa han mesteparten av dagen!Og so litt gulp etter masse herjing...høyre med det!

E det rart at vi e STOLTE???:):)
6 comments:

... said...

Ikke rart at dere er stolte i det hele tatt! Dere har en nydelig liten gutt :)

KnøtteKRIK said...

For nogen utruligt harlige bilder! Så skjønne, å me så masse hår! Han ser jo så liten ut :-) Løye å tenka på at Tobias og har vore så liten. Eg merke jo kje så godt at han vekse, men ser det godt når eg sammenligne me Sondre :-) Glede meg så utruligt te å få hilsa på an!!

Annika said...

Han e berre heilt fantastisk skjønne ja! Ej håpe det ikkje blir så lenge til ej fe helst på!

Tusen takk for at dokke oppdatera oss via nett!

ane marie said...

Nei vær stolte med god grunn!! :)

Gunnvor said...

Oi for noen herlige bilder av gullet vårt! Vi er så stolte av vi knapt nok har bakkekontakt her oppe i Ulsteinvik. Skrytealbumet vårt må visst bli oppdatert. Det er få som er i vår nærhet som unngår å se i albumet, så får de som ikke skulle være så interesserte late som de er det!
Du er verdens skjønneste lillevenn for oss SONDREGULLET!

Silje Kristensen said...

For ein hjerteknuser =)