Friday, October 29, 2010

Bloggen lever!:)

...men dinne dataen e so treig, so gidde ikkje å legge inn bilde her...og den stasjonære he stasjonert sej inne bak en del rot...og blogginnlegg uten bilde ekje so stas i grunn...konklusjon: kontoret må ryddast!!! Kanskje ej begynne i dag til og med...;) So skal du sjå at det blir litt action igjen her på bloggen;)

Ellers må vi bære sei at livet som Sunnmøringa fortsatt e veldig fint:) Sondre he det veldig kjekt i barnehagen for tida, Ole he en travel, utfordrande og kjekke jobb, og ej passe på lisjeguten i magen og teke dagane med ro. He hatt problem med bekkenet ganske lenge no, so e fornøgde med å ha gått over i siste trimester no!:) Då nærma det sej for kvar dag som går liksom!!:) Må ellers få sei at det ikkje va feil med en tur til kiroprator, so e litt bedre no enn det ej va for ett par daga sia!:) Alt e heldigvis i skjønnaste orden med babyen, so vidt vi veit:)

I helga skal vi bære vere heime og finne på kjekke ting! Loppemarked og lovsongskveld står i alle fall på programmet!!:) Og neste helg reise vi sørover; det gleda vi oss veldig til!! Fyrst blir det ei helg i Bergen der vi skal treffe systrene m menn og gode venna, og so susa vi vidare til Suldal for å ha oss ei hærleg veke der! Har ikkje vore der sidan i sommar no, så både vi og dei der nede gler seg veldig til det!:) Sondre er kjempeklar for å "fikse", køyre traktor og truck med farfar, og til å lese bok og kose seg med farmor! Stor stas med besteforeldre!!

Nei, det var det kontoret då...trur ej skal gjere eit forsøk på litt ryddings der!! Ha ei god helg!

No comments: