Sunday, September 27, 2009

God søndag!


I dag leita vi fram ein god ulldress som oldemor Alis he strikka til Sondre! Syns han såg ut som en liten engel i den:) Den blir god å ha framover, spesielt no når Sondre skal begynne i barnehagen! En skikkelig god dress å ha under regnkleda, eller bære i vogna på klare, fine haustdaga. Tusen takk farmor for den:)

Sondre skal som sagt snart begynne i barnehage...fra 26.oktober skal han begynne i 60% i Åstveit barnehage...håpe inderlig han vil trives der! Kjenne det ikkje blir bære lett å overlate han til framande, men dei blir nok ikkje framande etter ei kort stund;) Og so ekje ej i tvil om at Sondre vil finne sej til rette og trives! Han elska nye utfordringa, og storkosa sej med å få vere masse ute! So da e det supert at vi he fått plass i en barnehage med fokus på friluftsliv og ernæring! Vi e fornøgde:)

I dag he vi vore i Åstveithallen. Kvar søndag he dei open gymsal med masse kjekke ting å leike med for Sondre. Virkelig eit bra tiltak, og gjett om Sondre kosa seg!!?? Han suste rundt med sykkela, klatra der han kunne, og hoppa på ei svær hoppematte: kjempekjekt!

Det blir masse Sondreprat på dinne bloggen, men det e vel naturlig sida masse av tida vår går med på å både glede oss over han, og å bryne oss på han. Vi he det godt:) Må avslutte med ditte hærlige bilde av hjerteknusaren vår:)

3 comments:

ane marie said...

Goingen! :)

Annika said...

Herlige Sondre!

Og dressen såg berre utruleg god ut! Kjekt med beste-/oldremødre so strikka ja:)

God søndag! Klem!

KnøtteKRIK said...

For nogen herrlige bilder! Ulldressen va barra nydelige :-) Det såg skikkeligt kjekt ut me åpen hall. Fekk lyst å hoppa på madrassen sjøl :-) Me glede oss te å var ilag me dåkke igjen!